En sevdiğim Türk grup. Şarkı sözleri, müzikleri, vokalleri herşeyiyle. son albüm diğerlerine göre daha değişik olmuş ama çok hoş gene. Yeni vokalin sesini bende garipsedim başta. alışmak güç oluyo ama alışılıyo. Daha bu albümü alırken acaba bidahaki albüm nası olucak diye düşünüyorum :) bıkılmaz şarkılarından..
Forum
Sahneye sığmama derdi yaşayabilecek, yalan diyarların senfonisini çalıp söyleyen bu grup kesinlikle dinlenmeli!
"Fulya E.":
Konuyla çok alakasız olacak ama dayanamadım soruyorum. Bu yeni gençlik neden böyle absurd bir türkçe kullanma gereği duyar ? yani ben hala " gzl, bnce , nbr" gibi yazı biçimine bir anlam veremiyorum. lütfen biri beni aydınlatsın !
aslında güzel bir noktaya değinmişsin. kendi özümüzü kaybederken baskası olmaya calısmaktan olsa gerek, hep bir farklılasma cabası icinde olmak. insanların yapmadıklarını yapmak, ilgiyi üzerimize cekmek ve en sonunda kahraman olmak. tüm ısıklar ve sahnede gözlerin önünde olmak.insan egosunun geldiği son nokta...
Almora konusuna gelincede; Türkiyede cok yaygın olmayan Türk Senfonik Rock müziğini yapıyorlar. Yurtdısında özelliklede Japonyada çok sevilen bir grup olup; Dio, Therion, Opeth, Tankard, Kreator ve Pain of Salvation gibi dünyaca ünlü bir çok grupla çeşitli konser ve festivallerde aynı sahneyi paylaşmışlardır. Çıkardıkları 3.albüm olan “Shehrâzad” albümü ise başarılarına bir yenisini ekleyerek, Blue Jean dergisi ve Milliyet gazetesinde “Türk Rock Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 5 İngilizce Sözlü Rock Albümü” nden biri olarak gösterildi. Kıyamet Senfonisi” albümünü yayımlayarak Türk Rock Müziğinde yapılan İlk Türkçe Sözlü Gotik Rock albümüne imza attılar ve bu albümde İyiler Siyah Giyer sarkısınıda Ogün Şanlısoy seslendirdi. Dinlemeyenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir albüm...
Fulya E.:
Konuyla çok alakasız olacak ama dayanamadım soruyorum. Bu yeni gençlik neden böyle absurd bir türkçe kullanma gereği duyar ? yani ben hala " gzl, bnce , nbr" gibi yazı biçimine bir anlam veremiyorum. lütfen biri beni aydınlatsın !
kişilik arıyorlar ..
almora yeni bi çağ, dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
Buradan giriş yap:
Komünite detayları
-
Search for:
Komünite adı
Karakalem
Karakalem dergisi okurları ve yazarlarıKurucu
Kuruluş
01.07.2008
Members