Forum

Almora

YazarMesaj

01.08.2008 yazıldı 01.08.2008 yazıldı

En sevdiğim Türk grup. Şarkı sözleri, müzikleri, vokalleri herşeyiyle. son albüm diğerlerine göre daha değişik olmuş ama çok hoş gene. Yeni vokalin sesini bende garipsedim başta. alışmak güç oluyo ama alışılıyo. Daha bu albümü alırken acaba bidahaki albüm nası olucak diye düşünüyorum :) bıkılmaz şarkılarından..

To top

14.08.2008 yazıldı 14.08.2008 yazıldı

Sahneye sığmama derdi yaşayabilecek, yalan diyarların senfonisini çalıp söyleyen bu grup kesinlikle dinlenmeli!

To top

21.08.2008 yazıldı 21.08.2008 yazıldı

"Fulya E.":

Konuyla çok alakasız olacak ama dayanamadım soruyorum. Bu yeni gençlik neden böyle absurd bir türkçe kullanma gereği duyar ? yani ben hala " gzl, bnce , nbr" gibi yazı biçimine bir anlam veremiyorum. lütfen biri beni aydınlatsın !

aslında güzel bir noktaya değinmişsin. kendi özümüzü kaybederken baskası olmaya calısmaktan olsa gerek, hep bir farklılasma cabası icinde olmak. insanların yapmadıklarını yapmak, ilgiyi üzerimize cekmek ve en sonunda kahraman olmak. tüm ısıklar ve sahnede gözlerin önünde olmak.insan egosunun geldiği son nokta...
Almora konusuna gelincede; Türkiyede cok yaygın olmayan Türk Senfonik Rock müziğini yapıyorlar. Yurtdısında özelliklede Japonyada çok sevilen bir grup olup; Dio, Therion, Opeth, Tankard, Kreator ve Pain of Salvation gibi dünyaca ünlü bir çok grupla çeşitli konser ve festivallerde aynı sahneyi paylaşmışlardır. Çıkardıkları 3.albüm olan “Shehrâzad” albümü ise başarılarına bir yenisini ekleyerek, Blue Jean dergisi ve Milliyet gazetesinde “Türk Rock Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 5 İngilizce Sözlü Rock Albümü” nden biri olarak gösterildi. Kıyamet Senfonisi” albümünü yayımlayarak Türk Rock Müziğinde yapılan İlk Türkçe Sözlü Gotik Rock albümüne imza attılar ve bu albümde İyiler Siyah Giyer sarkısınıda Ogün Şanlısoy seslendirdi. Dinlemeyenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir albüm...

To top

17.08.2009 yazıldı 17.08.2009 yazıldı

Fulya E.:

Konuyla çok alakasız olacak ama dayanamadım soruyorum. Bu yeni gençlik neden böyle absurd bir türkçe kullanma gereği duyar ? yani ben hala " gzl, bnce , nbr" gibi yazı biçimine bir anlam veremiyorum. lütfen biri beni aydınlatsın !

kişilik arıyorlar ..

almora yeni bi çağ, dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

To top

26.11.2009 yazıldı 26.11.2009 yazıldı

senfonik metal <3
bu grubu dinlerken kendimden geçiyorum ..

To top

23.02.2010 yazıldı 23.02.2010 yazıldı

Sene 45 mevsim yazdı gökyüzünde lanet vardı yerine, bruuuuup(geri sardırdık bandı
Sene 2001 Soner canözer den çıkan bir proje diyebiliriz.Ve o kadar incelikle süslenmişti sentezlerin sentezi.gothic ve senfoni bir arada buluştu! seviyorum ya işte...

To top

Buradan giriş yap:

Henüz mixxt üyesi değil misin?

Komünite detayları

• Search for:

• Komünite adı

Karakalem
    Karakalem dergisi okurları ve yazarları

• Kurucu

altay öktem

• Kuruluş

01.07.2008