Forum

Alacakaranlık. (Twilight)

YazarMesaj

30.04.2009 yazıldı 30.04.2009 yazıldı

tüketim toplumu için yapılan değersiz bir kitap serisi ve film (serisi olucak) .. anne rıce ın eline su dökemeyecek olan bir kadın yazar tarafından yazılan vampirler hakkında yazılan.. yok vejeteryan yok geleceği görürüz gibisinden vampirlere özellikler eklemiş bu teenage yazarı.. yani ben angela sommers in küçük vampir serisini daha çok beğenirim her zaman ancak onunla mukayese edilemez tabii ki bu stefani yavrusu.. sinema adına da yine hiç bir değeri yok filmin müzikleri daha güzel olabilirdi ayrıca

To top

01.05.2009 yazıldı 01.05.2009 yazıldı

şu zamanda saçma fakat imrenilesi bi aşk sunmuşken diğer abuklar yüzünden okumadan geçemediğim kitap serisi.. Herkes okuyor diye bi tiksinmiş olsam bile.

To top

09.05.2009 yazıldı 09.05.2009 yazıldı

alacakaranlık bir vampir filmi ve herkesin takılı kaldığı,,konuştuğu bi aşk filmi olarakda anılmaya başladı,,bi başka vampir filmi olan "30 gün gece (30 days of nigt) " daki aşkı da takip etmek gerek..aşk ve fedakarlığı..

To top

12.05.2009 yazıldı 12.05.2009 yazıldı

kitapta okuyucuya , satır satır yaşatılan aşk, filmde oldukça yavan, üstünkörü işlenmiş..

To top

19.05.2009 yazıldı 19.05.2009 yazıldı

filmi izlemeden önce kitabı okumuş biri olarak film bende çok büyük hayal kırıklığı yarattı..serinin diğer filmleri daha özenli çekilir umarım..

To top

31.05.2009 yazıldı 31.05.2009 yazıldı

filmi izledim açıkcası saçma geldi. doğru düzgün bi konusu yoktu bence filmin kitabını okuma fırsatım olmadı belki kitap daha farklıdır. (çünkü genelde hep filmler kitaplardan çok farklı oluyor.) ama yinede anne rice 'in vampir günlüklerine değişmem

To top

31.05.2009 yazıldı 31.05.2009 yazıldı

Saçma olduğu apaçık aslında ama kitapta işlenen o muazzam aşkın etkisiyle filmde sevilesi .) Bella'nın abuk bakışları ve tavırları kitapta o kadar göze batmazken filmde çok rahatsız edici üstelik.

To top

18.08.2009 yazıldı 18.08.2009 yazıldı

aşkın kıymetini biliyorlar ve saygı duyuyorlar, aşk bu işte
he ayrıca edward çok tatlı rob olarak değil edward olarak kalıcak o hep benim için ..

To top

18.08.2009 yazıldı 18.08.2009 yazıldı

bu filmi eleştiren arkadaşların aksine ben çok beğendim ya.... daha önce seyrettiğim bi çok vampir filminden daha iyiydi en azından görsellik ve müzik açısından.. okyanus, yüzyıllık ağaçlar... kızıl derililer.. falan benceçok güzeldi..
çok önceleri bi vampir filmi seyretmiştim mesala.. bazı insanlarda aids olduğundan vampirler insan kanı içmiyordu .. inek kanı içiyorlardı...şimdi senaryoyu yazanlar nedüşünmüşler çok merak ediyorum.. yani altı yüzyıl dır. yaşayan bir yaratık var bu çok normal.. öldürmek için kalbine kazık çakman lazım buda normal ama aidsli kan içince hastalanmamaları anormal olmuş olacak ki vampirlere insan kanı içmiyorlardı... bi başka filmdede vampirler sarımsaktan korkuyorlardı... yanii.. yani senaristler sarımsağı çok seviyo olmalılarki... onu yüceltmek için "bakın bir sürü faydasının yanında bide vampirleri kaçırıyo herkesin evinde olmalı" diye düşünüp yazmışlar heralde... bu filmde bunlar yok hatta romantik bi atmosferbile var....filmin başında bi karakter vardı mesela.. adam tuhaf tuhaf bakıyo kantindekilere ..filmin sonunda anlıyoruz ki.. adam çelişki içindeymiş kantindeki öğrencileri yesemmi yemesemmi diye... bide biyoloji dersinde soğan hücresinin bölünme safhaları işleniyordu.. ve vejeteryan vampir mikroskopla bakıp hemen profaz yok metefaz diye hemen safhaları söylüyodu.. adam yanlış hatırlamıyorsam seksen yıldır 17 yaşında ve seksen yıldır lise sona gidiyor.. haliyle bilecek tabii....
sadece belleya gıcık oldum... filmin bence en silik karekterini oynayacak birisi baş role verilmişş.. ..hemde filmde daha karizmatik vampirler varken mesela filmde vejeteryan olmayan bi vampir vardı... kızıl dalgalı salı.. keçi postu gibi bi şalı vardı ve yalın ayak yürüryodu....allahım allahımm o ne güzellikti ya yalın ayakla toprağa basıyo ben seyrederken eriyo gibi oluyordum..
.... ona yardımcının yardımcısı rolü verilmişti ama çok etkileyiciydi.... böyle birisi varken başrolu başkasına verilmesi saçmalık... değilmi...

To top

18.09.2009 yazıldı 18.09.2009 yazıldı

Saçmalık değil. Kitabı okursan anarsın yani senaryoyu değil kitabı yazan hatuna bunları önerebilirsin ancak .) Bella çok güzel bi kız değil zaten. Vampir olduğunda epey güzelleşicek filmde de çünkü Kristen aslında gayet güzel bi kız .) Sadece o saçma salak bakışları, kaşlarını şekilden şekile sokmasıyla çok çok itici. Kitaba göre oynansa da kesinlikle abartmışlar..

To top

Buradan giriş yap:

Henüz mixxt üyesi değil misin?

Komünite detayları

• Search for:

• Komünite adı

Karakalem
    Karakalem dergisi okurları ve yazarları

• Kurucu

altay öktem

• Kuruluş

01.07.2008